Revive is een coverband uit de omstreken van West-Friesland, die de muziek uit de jaren ’50 en ’60 doen herleven. Bij een optreden van Revive waan je jezelf terug in die oude tijd met hits van onder andere The Beatles, Johnny Cash, Rolling Stones, Beach Boys, Elvis Presley, CCR. Het doet er niet toe wat je leeftijd is, een avond met Revive is altijd een feest voor jong en oud!

Het idee achter Revive was om met een stel jonge muzikanten op energieke wijze de ‘oldies’ over te brengen. Daarbij gaan zij strak en uniform gekleed en vliegt het enthousiasme er op het podium vanaf. De band kenmerkt zich met de originele sound en instrumentarium van vroeger en de sterke vocale meerstemmigheid.

Inmiddels heeft Revive op 17 maart 2018 haar 5-jarig bestaan gevierd. In deze vijf jaar heeft Revive tientallen optredens achter de rug op festivals, muziekcafé, bruiloften, kermissen en bedrijfsfeesten. De band is alweer druk bezig met plannen voor de komende vijf jaar, waarbij zij alles uit de kast blijven halen om het publiek een geweldige avond te laten beleven!

Website http://www.reviveband.nl
Facebook https://nl-nl.facebook.com/revivecoverband/