Sinds 1986 een superband, echte sfeermaker: 4 entertainers met meer dan 100% inzet!! Al 20 jaar lopen deze muzikanten in Nederland-Muziekland rond.  Jukebox is een band die helemaal anders is dan de al zo vele anderen.

Deze 4-mans formatie onderscheidt zich van de gemiddelde band door hun soepel lopende combinatie van gezelligheid, perfecte muziekkeuze en luchtige presentatie. Dit valt al snel te ontdekken tijdens een optreden van deze Noord-Hollandse pretformatie.

Jukebox staat niet alleen garant voor stormachtige avonden, leutfeesten, knalkermissen, niet-te-vergeten bruiloften, relatiemakende bedrijfsfeesten en swingende top 40 avonden!

Bij blijven in een modern repertoire is het motto, dus alleen de allerbeste, meest dansbare en meest feest makende nummers golven over de menigte heen. Zelfs de meest principiële niet-dansers staan in de loop van de avond op de vloer mee te stampen, te zingen en te dansen…

Jukebox is vooral errug ECHT en dat straalt er dan ook vanaf! Door elk optreden tot in de puntjes te verzorgen behoren deze muzikale entertainers al sinds 1986 tot de absolute top.

Supergemotiveerd en een tikkeltje maf!